Book et arrangementLyngby Bueskyttelaug har mange års erfaring med at arrangere skydning for firmaer og private i forbindelse med kurser, polterabend, julefrokost eller firmaskovtur. Arrangementerne finder sted på vores indendørs skydebane i kælderen under Lyngby Svømmehal. 

I vinterhalvåret er skydebanen optaget mandag til torsdag fra kl. 17. Et arrangement skal derfor begynde senest kl. 15 eller bookes i god tid, så det eventuelt kan  aftales med ungdomsafdelingen at bruge banerne.

Alkohol og bueskydning er ikke forenelige. Vi afviser berusede gæster, men I er velkomne til at drikke den første genstand i Lyngby Stadions cafeteria efter skydningen.

Det koster 200 kr. pr deltager, dog minimum 2.000 kr. i alt. For dette beløb får I bueskydning i op til 1,5 time, og vi har alt nødvendigt udstyr. Programmet vil bestå i introduktion, instruktion, indøvning og små konkurrencer.

Betaling bedes afregnet kontant.

Se hvornår vi er ledige i kalenderen og send en e-mail til arrangement@bueskydning.dk med information om, hvornår I kunne tænke jer et arrangement, og hvor mange der skal deltage.

Adresse: Lyngby Stadion, Svømmehallen, Lundtoftevej 53, 2800 Kongens Lyngby. 

Svømmehallens cafeteria: "Cafe Blue" Tlf.: 27112771. Åbningstider: Ma.15-20, ti.- to. 15-20, ti. 10-13 og 15-20, fr. 10-14, lø. 10-15, sø. 11-16.


Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram